Mihăilă a intrat în gura antrenorului de la Parma: ,,Este lipsit de experienţă”

Sursa foto: Massimo Paolone/LaPresse/Profimedia Images

Valentin Mihăilă a evoluat o repriză în meciul de infarct dintre Cagliari şi Parma, terminat cu scorul de 4-3 pentru gazde, după ce oaspeţii au condus.

După ce a fost în avantaj cu scorul de 2-0 şi 3-1, echipa lui Man şi Mihăilă a pierdut dramatic în prelungiri cu formaţia la care evoluează şi Răzvan Marin.

Man Parma Cagliari scaled
Foto LaPresse/Tocco Alessandro /Credit line: Profimedia

Mihăilă putea înscrie pentru Parma în prelungirile partidei, când scorul era încă 3-3, dar mingea trimisă de el s-a dus în braţele portarului advers. Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei, s-a declarat nemulţumit de modul în care românul a ales să joace mingea la acea fază.

,,Este inexplicabil să primim două goluri în două minute, deşi am avut ocazia să trecem la conducere, cu o greşeală din lipsa de experienţă, pentru că am avut un jucător liber în zonă care putea înscrie.

DAversa

Asta i s-a întâmplat lui Mihăila, care este tânăr şi are păcatul lipsei de experienţă.”, a declarat D’Aversa, pentru DAZN, potrivit parmalive.com.

Chiar dacă Dennis Man a marcat, în urma rezultatului de aseară, Parma este tot mai aproape de Serie B, fiind în acest moment pe locul 19 în campionat, cu 20 de puncte acumulate în 31 de jocuri, cu 7 mai puţin decât Torino, prima formaţie peste linie.

cagliari parma profimedia 0606196913 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Nella foto:L’esultanza

Citeşte şi VIDEO | Cagliari a învins-o in extremis pe Parma. Dennis Man și Răzvan Marin au marcat câte un gol