VIDEO | Cagliari a învins-o in extremis pe Parma. Dennis Man și Răzvan Marin au marcat câte un gol

Răzvan Marin (Cagliari) şi Dennis Man (Parma) au înscris câte un gol, sâmbătă seară, în meciul dintre echipele celor doi români, din cadrul etapei a 31-a a campionatului Italiei.

Partida a fost câștigată de echipa gazdă, Cagliari, cu scorul de 4-3.Răzvan Marin a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 30. Man a evoluat până în minutul 72, iar celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a intrat pe teren în debutul reprizei secunde.

cagliari parma profimedia 0606196930 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Parma a început perfect meciul și a condus cu 2-0 după golurile marcate de Pezzella, în minutul 5, respectiv Kucka, în minutul 31. Cagliari a redus din diferență prin Pavoletti, în minutul 39.

Dennis Man a refăcut diferența de două goluri cu un șut de la marginea careului, în minutul 59. Răzvan Marin a înscris pentru gazde, în minutul 66, iar scorul a devenit 2-3. În prelungirile partidei Cagliari a marcat prin Pereiro (90+2), din pasa lui Marin, şi Cerri (90+4), obținând victoria in-extremis.

cagliari parma profimedia 0606196954 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Nella foto:Alberto Grassi

Parma ocupă locul 19 în Serie A, penultimul, cu 20 de puncte, iar Cagliari se află cu o poziție mai sus, în ierarhie, cu 25 de puncte.

Citește și Dennis Man și Răzvan Marin, anunțați titulari în duelul românilor din Serie A