RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mihăilă a spart gheața la Parma! A marcat primul gol și a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei

Parma Calcio a fost eliminată aseară din Cupa Italiei, după înfrângerea de pe terenul celor de la Lazio Roma, scor 1-2!

Cu fostul fotbalist al Craiovei în teren din primul minut, Parma nu a izbutit să treacă în următoarea fază a Cupei Italiei, după ce a fost eliminată de Lazio. Echipa internaționalului român s-a văzut condusă încă din minutul 23 al partidei, după reușita lui Parolo.

Valentin Mihăilă a izbutit să marcheze primul gol în tricoul Parmei în minutul 83 al partidei, moment în care a reușit să restabilească egalitatea printr-un șut la colțul lung. Mihăilă a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei sale, datorită evoluției sale de pe toată durata partidei. Drept urmare, publicația italiană Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 6,5, cea mai mare din echipa sa și i-au făcut o scurtă caracterizare.

„Forțează încă din prima repriză. Avertizează Lazio cu o bara transversală, apoi introduce mingea în poartă pentru 1-1 și încearcă să dea lovitura”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport despre român.

Tânărul internațional român, Valentin Mihăilă (20 de ani), a semnat un contract valabil pe 5 sezoane cu italienii de la Parma, iar echipa lui Mihai Rotaru a primit în schimbul său suma de 8.5 milioane de euro. 

6.000.000 de euro este cota de transfer a atacantului în vârstă de 20 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Valentin Mihăilă a semnat un contract valabil cu cei de la Parma până la data de 30 iunie 2025.

Citește și Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe campionul național K1: “Trebuia să se ducă la MMA, nu la fotbal!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare