RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe campionul național K1: „Trebuia să se ducă la MMA, nu la fotbal!”

Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de K1 din România, Sorin Căliniuc (24 de ani), este un apropiat al clubului „roș-albastru”, acesta cunoscându-i personal pe fotbaliștii de la FCSB!

Sorin Căliniuc a reușit să îl învingă în anul 2018 pe campionul mondial de la acea vreme, Cristian Milea. De puțin timp, Căliniuc s-a apucat de kuckboxing și speră să obțină perfomanțe și în această nouă categorie în care va juca.

Pugilistul a vorbit despre momentul în care a reușit să îi cunoască personal pe fotbaliștii de la FCSB și a mărturisit că a rămas impresionat de mijlocașul Ovidiu Popescu. Căliniuc a dezvăluit că „Lampard al roș-albaștrilor” are un fizic de invidiat și se putea face fără probleme luptător de MMA. Ulterior, luptătorul K1 a vorbit și despre condițiile de pregătire de la FCSB, care probabil reprezintă unul dintre motivele formei fizice de excepție a elevilor lui Toni Petrea.

„La prima mea gală a fost alături de mine și Mihai Stoica. Făcusem cunoștință cu el, venea înainte să se antreneze unde mă pregăteam și eu. Au venit Cristi Tănase, Chipciu, Chiricheș, Filip, mai mulți. Cu Ovidiu Popescu m-am apropiat, mai schimb mesaje cu el, și cu Tănase.

Când l-am văzut prima oară pe Ovidiu Popescu, la baza lor de pregătire, l-am văzut dezbrăcat… avea un fizic, niște umeri ieșiți! I-am spus că trebuia să se ducă la MMA, nu la fotbal! Are un fizic de invidiat. Îmi place, e un fotbalist puternic!

Am fost la o recuperare după prima gală, la baza FCSB. Au aparatură, sunt profesioniști. M-am pus pe picioare imediat!”, a spus Sorin Căliniuc, potrivit GSP.

Citește și ULTIMA ORĂ! Al doilea transfer într-o zi la Dinamo! Steliano Filip s-a întors la formația din Ștefan cel Mare

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare