Gigi Becali a declarat la conferința de presă în care l-a prezentat ca antrenor principal pe Mihai Teja, că a purtat o discuție cu acesta și că potrivit ideilor noului tehnician, mijlocașul Lucian Filip nu s-ar potrivi pe stilul său de joc. Mai exact, jucătorul nu ar avea un profil bazat pe o posesie prelungită.

La doar câteva zile de la numirea sa pe banca tehnică, Mihai Teja a dorit să clarifice discuția legată de Filip, pe care a purtat-o cu patronul celor de la FCSB. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a confirmat că au existat discuții cu Gigi Becali, însă nu s-a pus problema niciun moment, ca Filip să nu mai intre în calculele acestuia:

Discuția mea cu domnul Gigi Becali a fost într-un alt sens, cu alt punct de vedere. Am spus că din punctul meu de vedere Lucian Filip este mai defensiv, un jucător box to box, muncitor, care recuperează foarte mult. Nu ajunge în fiecare acțiune de atac în fața porții pentru că e un mijlocaș mai mult defensiv.
Ideea este și de mentalitate. Probabil dacă o să-i cer să ajungă mai mult în fața porții, probabil o va face. Aceasta a fost discuția, dar a ieșit altceva. De aceea vreau să clarific acest lucru, pentru că e foarte important Lucian Filip. Eu sunt sigur că el va juca foarte bine la primul meci și chiar se va arunca în atac și va încerca să dea gol”, a declarat Mihai Teja la Digi Sport.