Teja le dă peste nas lui Dică și Becali! ”Jucătorii de la FCSB sunt cei mai buni pentru mine”

Patronul Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că nu este mulțumit de unii dintre jucători și a anunțat o campanie de transferuri consistentă în această iarnă la FCSB.

Becali și-a manifestat intenția de a transfera în primul rând fundași, pentru că este nemulțumit de randamentul apărării. Inclusiv fostul tehnician al roș-albaștrilor, Nicolae Dică s-a arătat dezamăgit de prestația fundașilor formației vicecampioane.

Citește și VIDEO | Așteptarea a luat sfârșit! WTA o prezintă pe Simona Halep într-un ”trailer” de exceptie pentru 2019!

Nicolae Dică e deja istorie pentru FCSB, iar locul său a fost luat de Mihai Teja. Surprinzător, noul tehnician nu împărtășește aceeași viziune cu cei doi. Fostul antrenor al Mediașului este convins că Planic, Bălaşa şi Momcilovic vor fi oameni de bază în apărarea celor de la FCSB, pentru restul sezonului:

“Sunt trei fundaşi centrali foarte buni la FCSB: Planic, Bălaşa şi Momcilovic. Ne-ar mai trebui un fundaş central, dar în mare suntem acoperiţi. Lotul este ok. Nu mai suntem agrenaţi în cupele europene, în Cupa României, avem doar campionatul şi în astea 3-4 luni cred că ne putem descurca. Vom mai aduce doar unde e nevoie de dublură pe posturi. În rest, jucătorii de la FCSB sunt cei mai buni pentru mine”, a spus Teja la Digi Sport.

Totodată, Mihai Teja a dorit să clarifice cum a avut loc ruptura dintre el și Gaz Metan Mediaș și cum stau lucrurile în acest moment: S-a lămurit situaţia cu Gaz Metan. Am vorbit cu domnul Mărginean zilele trecute şi i-am explicat că este dorinţa mea să plec la FCSB. Cred că am făcut lucruri bune acolo, alături şi de domnul Mărginean, am cunoscut oameni incredibili. Sunt un antrenor tânăr şi încerc să merg mai sus. I-am adus la cunoştinţă că am avut această ofertă şi-mi doresc să fac pasul. Eu mi-am dat demisia când a venit oferta de la FCSB şi asa stau lucrurile”, a concluzionat antrenorul roș-albaștrilor.

Spynews.ro