Mihai Teja nu și-a ascuns dezamăgirea după eșecul în fața fostei sale echipe: “Nu meritam niciodată să pierdem”

În ciuda eșecului, antrenorul celor de la Gaz Metan și-a felicitat jucătorii pentru prestația în fața roș-albaștrilor de pe Arena Națională. 

Ardelenii au ajuns la 4 înfrângeri consecutive și rămân aproape de zona fierbinte a clasamentului. Sunt exact deasupra liniei retrogradării.

Suntem dezamăgiți. Nu meritam niciodată să pierdem. Am jucat bine, îi felicit pe băieți. Am spus tot timpul că FCSB are jucători prin care poate să facă diferența. Le-am spus fotbaliștilor mei să nu ne relaxăm, pentru că vor fi probleme.

Totuși, dacă era 3-0 la pauză pentru noi, nu se supăra nimeni. N-avem personalitatea necesară pentru a juca la un nivel mai înalt. Am pierdut prea ușor mingi, însă în repriza a doua n-am mai pus probleme. Păcat, se puteau lua și 3 puncte în această seară”, a spus antrenorul Gazului, la finalul întâlnirii decise de golul din prelungiri al lui Florin Tănase. 

GazMetan

Teja a anunțat care este obiectivul echipei sale în acest final de sezon.

“Nu trebuie să mai facem aceste greșeli, să luăm gol pe final. Cu siguranță vom evolua în play-out. Dacă vom arată mai bine, vor veni și victoriile. M-aș bucura să termin pe 7 cu Gaz Metan, să ne batem la cupele europene”, a mai subliniat tehnicianul ajuns la ardeleni în acest retur.

 CITEȘTE ȘI –>> Miron nu dezarmează după evoluția slabă a FCSB-ului: „Vrem să câștigăm campionatul și nu ne gândim la altceva!”