Adus cu surle și trâmbițe, în iarnă, de la Crotone, și văzut ca titular incontestabil în formația lui Mihai Teja, mijlocașul Adrian Stoian, 28 de ani, nu s-a putut integra în lotul vicecampioanei.

Prestațiile jucătorului l-au dezamăgit atât de tare pe Gigi Becali încât de mai bine de două luni, acesta a fost trecut pe lista neagră. Mai mult, patronul celor de la FCSB a declarat că Adrian Stoian va pleca liber de contract, urmând ca fotbalistul să fie plătit și pe luna iunie.

Mihai Teja, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit mai multe detalii despre iminenta despărțire. În conferința de presă de dinaintea partidei CSU Craiova – FCSB, tehnicianul a declarat că jucătorul nu s-a pliat pe postul de mijlocaș central și că nu poate să-l reprofileze în actual sistem de joc:

„Adrian Stoian face parte din lot până la finalul contractului. El a primit vreo două șanse. A venit, i-am dat șansa să joace, dar ne-am dat seama că nu poate fi folosit pe postul de mijlocaș central. El poate juca inter stânga în 4-3-3, dar eu joc 4-2-3-1. Și în acest sistem, ca mijlocaș stânga, îi avem pe Coman, pe Tănase.

Citește și Răzvan Deaconu, agresorul stelistului Mihai Cosmin, șochează: ”I-am dat involuntar!”

Am vorbit cu Stoian, e un jucător inteligent, dar nu poate fi mijlocaș central. Nu e postul lui. Am încercat să-l jucăm acolo, dar atât s-a putut.

Nu spun că a fost un transfer greșit, dar nu te poți adapta așa repede. Poate că trebuia mai multă răbdare. Așa au stat lucrurile, din păcate. Îmi pare rău pentru Stoian, dar așa au stat lucrurile”, a declarat Mihai Teja.

Conferință de presă înaintea partidei de la Craiova!

Antrenorul Mihai Teja și jucătorul Lucian Filip au participat sâmbătă dimineață la o conferință de presă înaintea jocului cu Universitatea Craiova, care se va disputa duminică seara pe stadionul Ion Oblemenco.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 4 mai 2019

 CSU Craiova – FCSB se va disputa duminică de la ora 21:00.