Mihai Stoichiță știe care e cea mai mare problemă contra Germaniei U21: “E o mare pierdere că nu va juca”

Sursa Foto: Profimedia Images

România U21 a ieşit învingătoare în etapa a 2-a a grupei A de la Campionatul European de tineret, împotriva Ungariei U21, scor 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de către Csonka, în minutul 59, pentru Ungaria U21, respectiv Alex Măţan, în minutul 69, şi Alex Paşcanu, în minutul 87, pentru România.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a rămas impresionat de modul cum a evoluat căpitanul României U21, Marius Marin și crede că lipsa lui în ultima partidă cu Germania este o mare pierdere.

mihai stoichita

Marius Marin mijlocașul central al echipei de tineret a României va lipsi in ultima partida de la EURO 2021 contra Germaniei, din cauza celui de al doilea cartonaș de la turneul final primit în partida cu Ungaria.

“Pentru mine Marius Marin e un fotbalist excepțional în zona centrală, e o mare pierdere că nu va juca în următorul meci”, a declarat Mihai Stoichiță pentru Digi Sport.

Romania UNGARIA scaled
Sursa foto: Profimedia Images Marius Marin

Clasamentul grupei A de la EURO 2021:

  • 1. România U21 – 4p (2 meciuri)
  • 2. Germania U21 – 3p (1 meci)
  • 3. Olanda U21 – 1p (1 meci)
  • 4. Ungaria U21 – 0p (2 meciuri)

Citește și Mihai Stoichiță, atenționat după acuzele aduse arbitrului de la meciul cu Ungaria U21! ”Păi nu au fost atingeri, au fost topoare”