Mihai Stoichiță, atenționat după acuzele aduse arbitrului de la meciul cu Ungaria U21! ”Păi nu au fost atingeri, au fost topoare”

mihai stoichita
Mihai Stoichiță

România U21 a ieşit învingătoare în etapa a 2-a a grupei A de la Campionatul European de tineret, împotriva Ungariei U21, scor 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de către Csonka, în minutul 59, pentru Ungaria U21, respectiv Alex Măţan, în minutul 69, şi Alex Paşcanu, în minutul 87, pentru România.

Romania u21 budapesta scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Directorul Comisiei Tehnice al FRF, Mihai Stoichiță, s-a aflat în tribună și a răbufnit la finalul meciului la adresa arbitrajului. L-a acuzat pe centralul partidei că a lăsat jocul mult prea liber și că nu a sancționat așa cum se cuvine intrările dure ale celor din echipa maghiară. În urma acestor remarci la adresa arbitrului, UEFA l-a avertizat pe oficialul FRF.

„Am strigat la el în timpul meciului și am fost atenționat de cei de la UEFA. I-am spus să îi fie rușine, da? Din tribună, ca un simplu spectator. Ce pot să-i fac? Să-l bat? Ce să-i fac? Răuvoitor a fost, asta a fost, răuvoitor!

Romania U21 Ungaria u21 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Nu că a greșit că nu ne-a dat penalty, nu că a greșit la faultul ăla de la golul lor, dar au fost foarte multe decizii cu tentă ostilă împotriva noastră. Pot, efectiv, să folosesc cuvântul ăsta, ostil! Hai să zic că a greșit la alea două acțiuni, dar alte multe lucruri care s-au petrecut în teren, agresivitatea pe care a lăsat-o.

Ne plângeam că fotbalul seamănă cu baschetul, că se dă fault la orice atingere. Păi în seara asta nu au fost atingeri, au fost topoare. Incredibil! Asta nu mai e bărbăție, joacă la intimidare! Până la urmă, important e că băieții nu au căzut în plasa acestui arbitru”, a declarat Mihai Stoichiță, după meciul cu Ungaria U21.

profimedia 0601714581 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

După disputa cu Ungaria U21, România U21 va da piept în ultimul meci al grupei cu Germania U21, pe data de 30 martie.