Mihai Stoichiță, prima reacție după decizia privind situația lui Mirel Rădoi: ”Nu s-a pus problema”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a fost ținta criticilor după rezultatele naționalei din acest început de an.

Înfrângerea istorică contra Armeniei, scor 2-3, a agitat apele în fotbalul românesc. După ce tehnicianul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că se gândește chiar să renunțe la postul pe care îl ocupă în prezent, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu din cadrul FRF, a confirmat informațiile prezentate de realitateasportiva.net și a dezvăluit că actualul selecționer va continua la prima reprezentativă.

WhatsApp Image 2021 04 02 at 20.25.04

Directorul tehnic al federației, Mihai Stoichiță, a întărit și el decizia în ceea ce privește selecționerul României. Acesta a declarat că nu s-a pus vreodată problema demiterii lui Mirel Rădoi și FRF îi da în continuare credit. Oficialul de la federație a mai dezmințit zvonurile care îl dădeau pe Adi Mutu ca fiind o variantă viabilă pentru banca tehnică a naționalei mari.

razvan burleanu mihai stoichita

„Mirel rămâne, n-a fost vorba de dorința de a pleca. Mirel a fost mai mult decât corect, el a spus că acceptă orice hotărâre a Federației Române de Fotbal și acest lucru l-a făcut spre binele echipei naționale. E un băiat cinstit, corect, cum îl cunoașteți.

Concluzia e una singură: îl susținem la echipa națională. Întotdeauna am făcut o analiză a antrenorilor, asta este o regulă obișnuită în cazul federațiilor. În următoarea perioadă, atât Mirel cât și staff-ul lui vor face o analiză pe care apoi o discutăm ca să repare toată această situație stricată.

mutu si stoichita

Nu s-a pus problema venirii lui Mutu la naționala mare, pentru că nu s-a pus problema demiterii lui Rădoi”, a spus Mihai Stoichiță, conform Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> NEWS ALERT | S-a decis viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională! Ce se întâmplă cu selecționerul “tricolorilor”