Mihai Stoichiță, despre lupta la titlu: “Eu nu pot să exclud Craiova din ecuaţie”

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre remiza dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I.

Fostul tehnician este de părere că rezultatul a fost echitabil iar lupta pentru titlul de campioană se va da până la finalul sezonului, înrtre oecupantele pimelor trei locuri din Liga I.

Mi se pare un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut momente când au avut ocazii. Cei de la FCSB au reuşit să depăşească lentoarea din apărarea Clujului, au pătruns şi au marcat din penalty.

Cei de la CFR sunt mai experimentaţi, au tot măcinat şi în cele din urmă au egalat. Cu puţin timp înainte FCSB putea marca din nou, dar Arlauskis a salvat. Legat de Vlad, nu îi poţi imputa, mingea a căzut pe pământ, nimeni nu se aştepta să sară. Una peste alta a fost un meci nespectaculos, dar care a avut de toate. Ardoarea cu care s-a disputat a făcut totul.

FCSB ANDREI VLAD 2

Eu nu pot să exclud Craiova din ecuaţie, au câştigat jocurile cu CFR şi FCSB. Din punct de vedere logic, prima şansă o are Clujul, au două puncte avans şi avantajul meciului direct cu FCSB. Dar în fotbal, logicul nu prea îşi are loc mereu”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru Look Sport+.

mihai stoichita
Mihai Stoichiță

FCSB și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, la Giurgiu, luni seară, în etapa a cincea, ultima din turul play-off-ului Ligii I.

În urma acestei remize, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte, cu două mai multe decât FCSB, ocupanta locului secund. Runda următoare, jucătorii pregătiți de Toni Petrea vor evolua cu Academica Clinceni, pe teren propriu, în timp ce campioana en-titre va primi replica celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Citește și VIDEO | FCSB, egalată de CFR Cluj, în minutul 90+3. Andrei Burcă, eroul echipei ardelene