Mihai Rotaru, prima reacție după ce l-a demis de Corneliu Papură: “Am vreo zece nume de antrenori pe listă!”

CSU Craiova a anunțat în cursul zilei de astăzi despărțirea oficială de antrenorul principal al echipei din ultimele luni, Corneliu Papură!

“Juveții” nu au nicio victorie în acest an, iar formația condusă până aseară de pe bancă de Corneliu Papură a înregistrat șase egaluri și o înfrângere în ultimele meciuri. Sătuli de evoluțiile modeste ale echipei din Bănie, conducătorii Craiovei au decis în cele din urmă să îl dea afară pe tehnicianul în vârstă de 47 de ani, astfel că în aceste momente sunt în căutarea unui nou antrenor.

Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a vorbit despre numirea viitorului tehnician al echipei sale și a mărturisit că lista este una lungă, din care fac parte nu mai puțin de zece tehnicieni. Patronul “alb-albaștrilor” a dezvăluit că până luni se va știi exact cine va prelua formația din Bănie.

craiova csu

“Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin! Încă nu știu pe cine vom numi antrenor la Universitatea Craiova. Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, și are deja vreo zece nume pe ea. Apoi, vom face o listă scurtă și de pe ea vom începe negocierile. Cred că undeva pe luni vom cunoaște primul nume pe care îl alegem și cu el vom purta tratative, nu voi discuta în același timp cu mai mulți antrenori niciodată!

Citește și EXCLUSIV | Motivul principal al renunțării la Papură: “Nu mai exista perspectivă”

Știu care este profilul pe care îl căutăm, ce calități trebuie să aibă antrenorul și ce «calități» trebuie să nu aibă. Cu siguranță că el va avea un cuvânt de spus la transferuri, așa este mereu. Fie îl propune și noi îl acceptăm, fie trebuie să își dea acordul pe ce îi propune clubul.

Vă dau ultimul exemplu: Tudorie, Papp și Căpățână au fost aduși la cererea domnului Bergodi!”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Pro Sport.

Laurențiu Reghecampf, Emil Săndoi, Cosmin Contra sau Daniel Pancu sunt doar câteva dintre numele care s-au vehiculat în ultimele zile că vor prelua banca lui CSU Craiova.

Formația de pe Ion Oblemenco ocupă în acest moment locul al treilea în Liga 1, cu 37 de puncte acumulate în 20 de etape.

Citește și Plan de rezervă! Cine va sta pe banca Craiovei după demiterea lui Papură