EXCLUSIV | Motivul principal al renunțării la Papură: “Nu mai exista perspectivă”

Conducerea oltenilor a renunțat la antrenorul care i-a preluat pe alb-albaștri după plecarea lui Cristiano Bergodi. 

Din cele trei mandate ale sale pe banca oltenilor acesta a fost al doilea ca număr de meciuri în care fostul fundaș i-a condus pe  Cicâldău & Co. În cele 11 meciuri oficiale de la numira lui papură, Craiova a avut 3 victorii, 7 remize și un eșec.

“Papură este craiovean, are în sânge alb-albastru, a fost a treia oară principal, nu putea veni cu un proiect nou. Au fost rezultate slabe, au luat decizia de a-l înlocui, care mi se pare a fi una firească.

Rolul antrenorului este să ajute echipa să depășească acest moment mai puțin fast. Trebuie să își apropie jucătorii și să schimbe atmosfera”, a precizat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

iuliu muresan

În ultimele trei sezoane Craiova a schimbat mereu antrenorul cu care a început sezonul. Papură a prins mandate în fiecare dintre ele.

“Unii au răbdare mai multă, alții mai puțină, dar mereu la Craiova s-a dat dovadă de echilibru. E clar că Papură nu mai reușea să schimbe situația, practic nu exista perspectivă”, a adăugat fostul președinte al CFR-ului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum ar trebui să se împartă prioritățile în privința selecției internaționalilor U21: “Vor fi discuții”