Mihai Rotaru dă startul întăririlor pentru titlu! Oltenii vor să transfere un jucător adus cu mare fast la FCSB

Universitatea Craiova va juca mâine seară, în ultima etapă din acest an, contra lui CFR Cluj, de la ora 20:30!

Învinsă de FCSB în etapa trecută pe teren propriu, scor 0-2, după un joc modest arătat de echipa lui Corneliu Papură, Craiova vrea în continuare să se lupte la câștigarea campionatului și pentru asta are nevoie de întăriri.

Potrivit celor de la 3minute.net, fostul jucător al celor de la FCSB, Adrian Stoian, ar fi intrat în vizorul patronului Mihai Rotaru și este dorit în Bănie. Stoian s-a despărțit zilele trecute de Viitorul Constanța, echipă pentru care a evoluat din vara acestui an.

stoian

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a mai fost dorit la Craiova și în momentul în care a plecat de la FCSB, dar în cele din urmă mutarea nu s-a mai concretizat, astfel că acesta a decis să meargă din nou în Italia, la Livorno. Stoian a fost considerat de Gigi Becali unul dintre cele mai reușite transferuri din ultimii ani, dar în cele din urmă acesta a intrat rapid în dizgrația patronului, care a decis în cele din urmă să îl vândă.

200.000 de euro este cota lui Adrian Stoian, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul de creație a jucat de-a lungul timpului pentru echipe precum AS Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone, FCSB, Livorno și Viitorul Constanța.

Citește și Dinamo este foarte aproape să mai piardă un jucător important: “Dacă nu rezolvă problemele, trebuie să plec!”