Mihai Rotaru îşi face echipă de temut la Craiova! Ce jucător cu experienţă vrea să aducă în Bănie

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, vrea să-i contureze un lot lui Marinos Ouzounidis cu care să fie de nebătut în Liga 1.

Rotaru vrea să aducă un jucător cu foarte mare experienţă la Craiova, după ce Mirko Pigliacelli a început să dea semne că vrea să plece din Oltenia.

pigliacelli u craiova

Oficialii Craiovei s-au orientat rapid şi au pus ochii pe Cristi Bălgrădean, care în acest moment aparţine de CFR Cluj, echipa de pe locul 2 în Liga 1.

Bălgrădean are şanse destul de mari pentru a ajunge din nou să joace la Craiova, după ce la CFR Cluj s-a întors Giedrius Arlauskis, iar în meciul cu FCSB din Liga a fost folosit de Edi Iordănescu ca titular, potrivit Telekomsport.

balgradean cfr 1
Bălgrădean

Mutarea la Craiova s-at putea realiza după plecarea lui Pigiliacelli, despre care agentul său a declarat în Italia că şi-ar dori o revenire în ţara natală.

,,Sper ca Pigliacelli să revină în Italia şi lucrez la asta. El este deja o certitudine la Universitatea Craiova, care e o echipă de top şi în acest sezon în România. Revenirea sa în Italia va depinde de pretenţiile clubului şi de ceea ce vor cei de acolo. Apoi, mercato-ul se va deschide şi pot apărea diferite oferte şi soluţii.”, a spus Danilo Caravello, pentru cei de la Tuttomercatoweb.

pigliacelli

Cristi Bălgrădean a mai evoluat pentru Universitatea Craiova în perioada 2016-2018, când a bifat 52 de apariţii pentru olteni.

În acest moment, cota de piaţa a portarului de de 32 de ani este de 1.100.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

balgradean

Citeşte şi Jucătorul de titlu care nu a mai ajuns la Craiova! Poate veni gratis la vară