Jucătorul de titlu care nu a mai ajuns la Craiova! Poate veni gratis la vară

După victoria categorică a FCSB-ului contra celor de la CFR Cluj, scor 3-0, Craiova a prins curaj în lupta pentru titlu, mai ales că în play-off punctele se vor înjumătăți.

Sub conducerea grecului Marinos Ouzounidis, oltenii au revenit la forma bună pe care au avut-o la începutul sezonului. La acest parcus putea contribui și un jucător pe care Mihai Rotaru l-a dorit intens în iarnă, dar transferul nu s-a mai perfectat.

CSUCraiova1

Situația goalkeeper-ului Pigliacelli este în continuare incertă. Contractul său expiră în vară, iar până acum nu s-a ajuns la vreo înțelegere de ambele părți. În această situație, Craiova a vrut să dea lovitura și să-l aducă pe David Lazăr (29 de ani), de la Astra Giurgiu.

Oltenii erau dispuși să achite 300.000 euro în ianuarie, însă Ioan Niculae a refuzat propunerea și mutarea a picat. Cu toate că, și portarul care este văzut de mulți drept urmașul lui Tătărușanu la naționala României, va fi liber de contract la vară și ar putea ajunge în Bănie gratis.

David Lazar

”Sper ca Pigliacelli să revină în Italia și lucrez la asta. El este deja o certitudine la Universitatea Craiova, care e o echipă de top și în acest sezon în România.

Revenirea sa în Italia va depinde de pretențiile clubului și de ceea ce vor cei de acolo. Apoi, mercato-ul se va deschide și pot apărea diferite oferte și soluții”, a spus agentul lui Mirko Pigliacelli, Danilo Caravello, conform Tuttomercatoweb, despre situația portarului italian de la Craiova.

david lazar

David Lazăr a vrut să plece în mai multe rânduri de la Astra nemulțumit fiind de întârzierea salarială. Deși acceptase propunerea Craiovei încă din iarnă, poate ajunge la olteni gratis la vară.

CITEȘTE ȘI –>> Mirko Pigliacelli, pregătit să joace pentru România: ,,Sunt de trei ani aici! Ar fi o opţiune importantă”