RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul lui Mihai Neșu pentru Gigi Becali și CSA: “Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă”

Mihai Neșu, fostul jucător al Stelei are un mesaj pentru Gigi Becali și pentru cei de la CSA.

Timp de 7 ani (2001/2008) a evoluat Mihai Neșu pentru formația din Ghencea în care a îmbrăcat de tricoul roș-albastru în 87 de partide reușind să marcheze un gol. În 2008 “Bichonul” s-a transferat în Olanda la Utrecht, iar pe data de 10 mai 2011 viața lui Mihăiță Neșu din păcate s-a schimbat total.

La un antrenament al formației Ultrecht, Mihai Neșu s-a accidentat foarte grav după ce colegul său Alje Schut, a căzut peste el la un duel aerian și i-a provocat o fractură la vertebrele cervicale, iar fostul jucător al Stelei a rămas paralizat.

nesu profimedia 0079214216
Sursa Foto: Profimedia Images

Cu toate că viața la pus la grea încercare după accidentare, Mihai Neșu rămâne optimist și trece de greutățile de zi cu zi cu zâmbetul pe buze. “Bichonul”spune că cele două formații, FCSB din Liga 1 și Steaua din Liga a 3-a nu pot exista una fără alta.

“Trebuie să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice, că altfel e mai greu! Viaţa mea şi starea de spirit s-au îmbunătăţit. Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta, să fiu poate chiar mai de folos decât atunci când jucam fotbal.

nesu profimedia 0023639672
Sursa Foto: Profimedia Images

Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc a declarat Mihai Neșu pentru as.ro

3 titluri de campion și o supercupă a României are Mihai Neșu în palmares cu formația din Ghencea.

Citește și Derby-ul FCSB-CFR, analizat de către un fost internațional: “A fost o diferență clară între cele două echipe!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare