Mihai Iosif, prima reacție după o nouă victorie a Rapidului: “Suntem un grup, nu există ei și eu!”

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a vorbit imediat după victoria echipei sale contra celor de la Dunărea Călărași, scor 4-1!

Formația condusă de Mihai Iosif a reușit să treacă de la extaz la agonie în ultimele săptămâni. Dacă în urmă cu puțin timp aveau emoții în privința accederii în play-off, acum, giuleștenii defilează în Liga a 2-a, acolo unde au obținut a doua victorie consecutivă,

Imediat după terminarea partidei cu Dunărea Călărași, antrenorul Rapidului a oferit o primă reacție. Mihai Iosif consideră că atitudinea echipei sale din ultimele partide este cea mai potrivită pentru un club precum cel din Giulești. Cu toate acestea, tehnicianul “vișiniilor” este de părere că lupta pentru locurile fruntașe la finalul sezonului este în continuare una destul de disputată.

mihai iosif rapid

“Ne bucurăm mai cu capul pe umeri. Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama! Băieții au înțeles totul foarte bine, suntem un grup, nu există ei și eu. Și noi am avut absenți. La 4-1 nu cred că mai putem comenta arbitrajul. Nu am văzut nicio fază, nu mă pot pronunța.

Ca să joci la Rapid, atitudinea este primordială. Aici trebuie să trăiești fiecare meci la intensitate maximă. Lupta pentru promovare este deschisă și foarte, foarte greu. Toate echipele au șanse egale. Dacă aș promova cu Rapidul ar fi un vis împlinit”, a spus Mihai Iosif, după victoria cu Dunărea Călărași.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe primul loc în Liga a 2-a, cu 39 de puncte acumulate, după ce a disputat 21 de partide în acest sezon.

FC “U” Craiova 1948, CS Mioveni, Dunărea Călărași, ASU Poli Timișoara, Rapid București și Csikszereda Miercurea-Ciuc sunt echipele care se luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc în acest sezon de Liga 2.

Citește și Cătălin Hlistei, laude pentru Mihai Iosif, după Rapid – Călăraşi, 4-1: ,,A schimbat atmosfera! Eram într-o pasă proastă”