Cătălin Hlistei, laude pentru Mihai Iosif, după Rapid – Călăraşi, 4-1: ,,A schimbat atmosfera! Eram într-o pasă proastă”

Rapid Bucureşti a reuşit să câştige al doilea meci din play-off-ul Ligii a 2-a împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, cu scorul de 4-1.

Golurile celor de la Rapid au fost marcate de către Hlistei, în minutul 23, Bălan, în minutul 28, Pănoiu, în minutul 58 şi Ursu, în minutul 90, respectiv Cristi Bud, în minutul 34, pentru Dunărea Călăraşi.

rapid 3

Cătălin Hlistei, cel care a deschis scorul în această partidă, a vorbit la finalul meciului despre evoluţia echipei din Giuleşti în acest sezon. Despre antrenorul Mihai Iosif, acesta spune că a schimbat total atmosfera la echipă.

,,Ne bucurăm că am obţinut cele 3 puncte, a fost un meci greu, chiar dacă scorul nu arată acest lucru.

hlistei rapid

Când nu a fost un sezon nebun pentru Rapid? S-a schimbat atmosfera la echipă, parcă suntem alţii, suntem mai dezinvolţi, avem altă atitudine şi asta se vede pe teren şi prin rezultatele noastre. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Am câştigat astăzi, deja ne gândim de mâine la meciul cu Timişoara.

A schimbat atmosfera. Eram într-o pasă proastă, aveam o atmosferă destul de încrâncenată, toată lumea era supărată, nu aveam parcă aceeaşi plăcere să jucăm, nu aveam aceeaşi atitudine, parcă nu eram noi. Eram aşa, moi, dar a venit dânsul şi ne-am deblocat.”, a declarat Cătălin Hlistei, la finalul jocului cu Dunărea Călăraşi.

cătălin-hlistei-rapid

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe primul loc în Liga a 2-a, cu 39 de puncte acumulate, după ce a disputat 21 de partide în acest sezon.

De cealaltă parte, după înfrângerea de azi, Dunărea Călăraşi a rămas pe locul 4 în Liga a 2-a, cu 35 de puncte adunate in 21 de jocuri.

Rapid Calarasi

Citeşte şi VIDEO | Rapid e pe val în Liga a 2-a! Giuleştenii au făcut scor cu Dunărea Călăraşi