VIDEO | Mihai Iosif, după victoria Rapidului cu Csikszereda: “Mi-ar plăcea să se termine acum lupta pentru promovare”

Rapid a învins-o pe Csikszereda Miercurea Ciuc, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii a 2-a.

La finalul meciului, antrenorul Mihai Iosif a declarat că lupta pentrju promovare nu s-a încheiat:

A fost un meci foarte, foarte greu. Eu nu o să spun niciodată că un singur jucător este cel mai bun, aici suntem toți cei mai buni.

Este noaptea Învierii, le doresc pace tuturor rapidiștilor. Viața este prea frumoasă, nu citesc critici, trebuie să fim mai împăciuitori. Mai avem patru meciuri, încă n-am realizat nimic. Am unit grupul, aici câștigăm împreună și pierdem împreună. Nu suntem în niciun procent promovați, ne-am consolidat locul 2, dar mai sunt meciuri de jucat. Nu și-a spus nimeni ultimul cuvânt. Mi-ar plăcea să se termine acum lupta pentru promovare, vă dați seama“, a spus tehnicianul Rapidului.

Echipa giuleșteană ocupă poziţia secundă în ierarhia play-off-ului Ligii a 2-a, cu 46 de puncte. Lider este U Craiova 1948, cu 49 de puncte.

Citește și Pas imens pentru promovare! Rapidul o bate pe Csikszereda și se distanțează în clasament față de rivalele sale