Cum i-a convins Mihai Iosif pe cei din conducerea Rapidului pentru un nou contract: ,,A reuşit să creeze o familie acolo”

Mihai Iosif, antrenorul echipei Rapid, a semant un nou angajament cu formaţia giuleşteană, în urma rezultatelor excepţionale obţinute cu formaţia patronată de Victor Angelescu.

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid a întors scorul în meciul de joi, cu ASU Poli Timişoara. După ce au fost conduşi la pauză, giuleştenii au revenit pe final şi au câştigat partida cu scorul de 2-1.

Rapid bucurie

Înaintea acestui meci, ,,Miţă” a semnat un niu contract cu giuleştenii. Victor Angelescu, patronul echipei Rapid, a vorbit despre meciul cu ASU Poli, dar şi despre cum l-a convins Mihai Iosif că merită o nouă înţelegere cu echipa sa.

,,Înainte de meci, nu m-aș fi mulțumit cu un egal, dar la final, la cum s-a jucat, m-aș fi mulțumit și cu un egal. Nu sunt eu în măsură să spun ce nu m-a mulțimit în joc. Până la urmă, rezultatul contează.

anghelescu

E un antrenor care are cinci meciuri și cinci victorii de când l-am pus. Și în acel mandat de interimar a avut rezultate bune. Am făcut-o pentru că avem încredere în el, nu ca să motivăm echipa, pentru că sunt destul de motivați. A reușit să facă un grup unit și cred că avem mai multă liniște decât în sezonul trecut. A reușit să creeze o familie acolo.”, a declarat Victor Angelescu, pentru ProSport.

În urma rezultatului de la Timişoara, Rapid a revenit pe primul loc în play-off-ul din Liga a 2-a, acolo unde are nu mai puţin de 42 de puncte adunate.

Rapid Calarasi

Citeşte şi VIDEO | Raul Costin știe secretul revenirii Rapidului la meciul de la Timișoara: ”Am arătat că suntem un grup unit și o forță”