Mihai Bălaşa îi ia peste picior pe FCSB-iști: „Când vin doar 200 de oameni parcă eşti la amical în Antalya”

Mihai Bălaşa a trecut peste despărțirea mai puțin cordială de FCSB și spune că se simte foarte bine în tricoul Universității Craiova.

Bălaşa a plecat de la FCSB după un meci cu Astra, scor 1-2, disputat în august 2019, când a gafat la primul gol al giurgiuvenilor și a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali.

„Şi acum aş juca pe orice poziţie mi-ar spune antrenorul, aş încerca să ajut. Aşa a fost să fie, dacă jucam bine nu mai zicea nimeni nimic, aşa am plătit eu, ştiţi cum e când vrei să faci bine.

Patronul ieşise la tv şi ce nu a spus atunci despre mine! Mă obişnuisem cu declaraţiile lui, dar acum mi-am zis de ce să fiu eu suparat de ce spune ăla despre mine şi am zis să o iau pe alt drum.

Aveam nevoie să schimb ceva, nu mai puteam să continui la FCSB, nici ei nu mă mai vroiau. Am avut şi alte oferte, dar am venit la Craiova pentru că nu era nevoie să mă adaptez la un alt campionat, am venit şi pentru suporteri

Te motivez altfel cu suporteri, când vin 200 de oameni parcă eşti în Antalya la amicale”, a spus Mihai Bălașa la Digi Sport.

  • 100.000 de euro au plătit oltenii în schimbul fundașului de 25 de ani

Citește și ♦ Negoiță lansează „săgeți” în toate părțile! Cum îl „înțeapă” pe Ion Țiriac