Mihaela Buzărnescu, după eşecul de la Billie Jean King Cup: ,,A fost pe muchie de cuţit! Am muncit ca un câine”

Sursa foto: Profimedia Images

Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul doi, din cadrul Billie Jean King Cup, disputat în compania tensimenei din Italia, Martina Trevisan.

După o partidă care a durat mai bine de trei ore, Buzărnescu a fost învinsă în trei seturi de către Trevisan, scor 2-6, 6-2, 6-7.

Miki Buzarnescu scaled
Sursa foto: Matthew Stockman/Profimedia Images

La finalul jocului disputat la Cluj-Napoca, ,,Miki” Buzărnescu a oferit şi prima reacţie. Aceasta spune că partida a fost una pe muchie de cuţit, la final acuzând anumite dureri la picioare.

,,S-a jucat cap la cap, am luptat ambele, nu știe ce a lipsit, totul a fost la muchie de cuțit. Ee a avut noroc la două-trei mingi, care abia au intrat, iar eu am greșit alte mingi, care au ieșit afară doi-trei centrimetri.

La mingea de meci a luptat bine, cu slice-uri, s-a apărat bine. Poate ar fi trebuit să lovesc agresiv, dar e greu în acele momente să gândești așa.

Buzarnescu

Am venit aici direct din Columbia, am muncit ca un câine astăzi. Am avut și niște dureri, nu mai pot îndoi picioarele, dar mă bucur că am tras atât de mine.

Sunt extrem de dezamăgită că nu am adus punctul, am fost atât de aproape. Sunt dată peste cap cu fusul orar, am luat pastile să pot dormi.

Nu e nimic pierdut, sperăm să avem o zi bună mâine. Se poate reveni de la 0-2, orice e posibil. Și Trevisan a dat semne de dureri.”, a declarat Mihaela Buzărnescu, la finalul jocului cu Martina Trevisan, potrivit Digisport.

În prima partidă a zilei, Irina Bara a fost învinsă în două seturi de către Cocciaretto, scor 1-6, 4-6, la capătul unei înfruntări ce a durat o oră şi 30 de minute.

Meciul de astăzi a fost al doilea în care Monica Niculescu a asistat de pe margine din funcţia de căpitan, după demisia lui Florin Segărceanu.

monica niculescu profimedia 0413109187 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Monica Niculescu

În ziua de sâmbătă, între România şi Italia, în play-off-ul Billie Jean King Cup, se vor disputa nu mai puţin de trei partide de tenis.

Irina Bara (132 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA)

Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA)

Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone

Romania Tennis 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România – Italia, 0-2, în cadrul Billie Jean King Cup! ,,Miki” Buzărnescu pierde în 3 seturi meciul cu Trevisan