Messi, totul pentru titlu! Gest “delicios” al argentinianului

După victoria cu emoţii de la Valencia, Barcelona rămâne în cursa pentru titlu în La Liga. Derby-ul cu Atletico de sâmbătă poate fi decisiv în stabilirea noii campioane.

Cu gândul la moralul coechipierilor săi, dar şi pentru a sărbători succesul de pe Mestalla, Messi şi-a invitat absolut toţi colegii la el acasă, pentru un grătar în stil argentinian. Jurnaliştii de la ‘El Mundo Deportivo’ au dat greutate gestului făcut de Leo Messi, subliniind că este pentru prima oară când starul catalanilor apelează la acestă metodă de când joacă pentru Barcelona.

messi 2

Jucătorii de la Barcelona au avut ultima astfel de întâlnire în ianuarie 2020, la un restaurant din centrul oraşului.

Messi a fost eroul catalanilor şi pe Mestalla, acolo unde a înscris de două ori în victoria cu 3-2 obţinută de echipa lui Ronald Koeman. Al doilea gol al lui Messi a venit dintr-o lovitură liberă executată magistral. A fost al 50-lea gol înscris de Messi dintr-un astfel de procedeu în campionatul spaniol.

Barcelona – Atletico se va juca sâmbătă, de la 17:15. Catalanii sunt la două puncte în urma liderului şi la egalitate de puncte cu Real Madrid cu patru etape înainte de finalul sezonului.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Un “intrus” a apărut la festivitatea de premiere a lui Zenit! A primit și medalia de campion