Mesajul special al PCH pentru Florin Răducioiu! Evenimentul deosebit din viața fostului atacant dinamovist

Florin Răducioiu împlinește astăzi 50 de ani, iar fanii nu l-au uitat pe cel care i-a încântat ani de-a rândul cu prestațiile sale în tricoul alb-roșu.

Astfel, suporterii trupei din Ștefan cel Mare i-au făcut urările de La mulți ani prin intermediul unei rețele de socializare. Într-o postare ce conține un colaj de poze cu momente de neuitat din cariera lui Florin Răducioiu, fanii s-au îngrămădit să îi transmită urări de bine fotbalistului care a debutat în fotbalul mare la Dinamo.

“Marele Blond” a marcat 29 de goluri în 76 de meciuri jucate pentru câini în perioada 1986-1990. După ce s-a transferat în străinătate și a jucat un deceniu în campioantele tari ale Europei, fiind unul dintre puținii fotbaliști din lume care a prins minute în fiecare dintre cele mai tari 5 ligi ale continentului, Răducioiu s-a mai întors pentru o scurtă perioadă de timp în curtea roș-albilor, în toamna lui 2000.

Unul dintre oamenii de fotbal care l-a felicitat pe Florin Răducioiu astăzi este și Sorin Cârțu.

„Un mare atacant pe care l-a avut România. A marcat goluri importante pentru tricolori. A fost un puncheur, central, eu puteam să joc și în stânga și în dreapta. El era atacant de ultimă execuție. Cum era și Cămătaru la Craiova. S-a maturizat rapid în Italia, ar fi trebuit să mai stea puțin, apoi să facă saltul către Serie A, care era cel mai tare campionat din lume la vremea respectivă” a spus președintele Craiovei despre golgheterul României la CM 1994 din Statele Unite.

CITEȘTE ȘI –>> Cum încearcă Mihalcea să îi trezească pe dinamoviști: “Știe să facă asta foarte bine”