Mesajul legendarului Pele, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19: “Rămâneți disciplinați pentru a proteja vieți!”

Sursa Foto: Profimedia Images

Pele, legendarul fotbalist braziian s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Ajuns la 80 de ani, Pele, legenda fotbalului brazilian şi mondial, a fost vaccinat împotriva Covid-19, marţi, şi a descris această zi ca fiind una de “neuitat”, relatează AFP.

Serviciul de presă al lui Pele nu a specificat unde a avut loc vaccinarea, ce tip de vaccin a fost utilizat şi nici dacă a fost prima sau a doua doză.

Pele a transmis un mesaj pe contul său de Instagram în care își îndeamnă compatrioţii să respecte în continuare regulile puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus.

“Astăzi este o zi de neuitat, am primit vaccinul! Pandemia nu s-a terminat încă. Trebuie să rămânem disciplinaţi pentru a proteja vieţi, până când mulţi oameni vor primi vaccinul.

pele profimedia 0564894508 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Vă rog să continuaţi să vă spălaţi mâinile şi să rămâneţi acasă, dacă este posibil. Când ieşiţi, vă rog să nu uitaţi masca şi să păstraţi distanţa socială. Acest lucru va trece dacă ne putem gândi la alţii şi dacă ne putem ajuta reciproc” a scris legendarul fotbalist pe contul de Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

Edson Arantes do Nascimento, alias Pele este singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970).

Citește și Turcii au votat! Cine a câștigat sondajul FIFA dintre Gheorghe Hagi și Alex de Souza