Mesajul ”Peluzei Latine” înainte de startul sezonului: ”Să fim alături de ceea ce iubim cel mai mult, PETROLUL!”

Galeria Petrolului se pregătește de startul unui nou sezon, iar ultrașii promit să fie alături de echipă chiar dacă prahovenii au ratat promovarea în Liga 1.

Ediția viitoare de campionat se anunță probabil una și mai grea: Universitatea Cluj și Rapid vor și ele să ajungă în prima ligă.

Mesajul Peluzei Latine:

“Ştii cum e?

Treaba asta nu o înveţi la şcoală sau la muncă, ci o ai în sânge din tată-n fiu. Stadionul ne învaţă cam tot ce trebuie să ştim despre acest mod de viaţă.

Noi suntem acei băieţi pe care tu îi numeşti huligani, golani sau mai ştiu eu cum. Dar te-ai gândit vreodată că noi suntem cei care facem meciurile frumoase şi că probabil tu aştepţi coregrafiile şi cântecele noastre din-naintea fluierului de start?

Când ne trezim în zi de meci, fie Liga 1, fie Liga a 2-a, a 3-a sau a 4-a, totul devine aşa de frumos… Echipa noastră urmează să joace, noi nu uităm nimic acasă. Steaguri, fulare, tobe, eşarfe, bannere, toate sunt la noi. Suntem în drum spre stadion, suntem numai grupuri-grupuri, iar în acel colţ de stadion numit PELUZA formăm o galerie gata să ţină piept oricărei provocări.

Afişăm coregrafii şi cântăm pentru a ne încuraja favoriţii până în ultimul minut al meciului. Aprinderea unei torţe nu este o crimă, e un mod de a aduce culoare unei peluze.
Ăştia suntem, facem orice pentru culori şi echipă.

Citește și VIDEO LIVE BLOG | Halep – Azarenka, meciul zilei la Wimbledon!

 

Noi suntem cei care venim mereu cu ceva nou, cei care au propriul lor război, cei care nu cedează oricât de greu ar fi, cei care cântă după ce primesc gol, cei care iubesc fotbalul mai mult decât oricine, cei care îşi respectă adversarii şi totodată cei care nu uită rivalităţile istorice.

Noi suntem cei care pleacă cu „noaptea-n cap”, sute/mii de km, pentru a susţine o echipă care probabil nu va castiga meciul. Noi facem mii de sacrificii. Noi suntem cei „umiliţi” când echipa retrogradează, dar totuşi suntem prezenţi indiferent de situaţia în care este clubul.

Noi suntem cei care ne murdărim de vopsea, cei care pierd nopţi şi zile pentru a realiza o coregrafie. Noi suntem cei care reprezentăm grupul la fiecare meci, acasă sau deplasare, şi o facem cât de bine putem.

Noi suntem cei care ne iubim oraşul şi echipa, care de multe ori neglijăm viața de familie pentru a nu lăsa echipa singură prin țară. Zilele noastre de concediu nu se duc pe vacanțe la munte sau la mare, ci pe deplasări lungi după echipă, fie ele in weekend sau în timpul săptămânii.

Ultimii nostri bani se duc pe coregrafii, materiale, deplasări şi mâncăm covrigi de multe ori ca să fim alături de ceea ce iubim cel mai mult, PETROLUL!

Dacă nu vei fi unul dintre noi, nu vei şti, n-o să-nţelegi.

SĂ FII ULTRAS”.

Spynews.ro