Mesajul emoționant al lui Benny Adegbuyi, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: “Tricolorul românesc a fost învingător”

Luptătorul român Benny Adegbuyi (35 de ani) a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după victoria obținută în fața marocanului Badr Hari (36 de ani).

Meciul dintre cei doi a avut loc sâmbătă seara, în cadrul galei de kickbox Glory 76, de la Rotterdam, iar Benny s-a impus prin KO tehnic, în runda a treia.

Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii. Lucruri care nu sunt în lumina reflectoarelor.

Plec imediat spre hotel, apoi abia aștept să ajung acasă să îmi strâng băiatul și soția în brațe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător“, a scris Benny, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny)

Astfel, Benny a devenit primul român din istorie care a învins un campion mondial din K-1. De asemenea, Benny este singurul luptător din istorie care a revenit după knockdown cu Hari și a reușit să îl facă KO.

În următorul meci, Benny Adegbuyi ar trebui să se lupte cu învingătorul meciului dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik. Confruntarea dintre aceștia e programată pe 30 ianuarie, olandezul punându-și în joc centura mondială Glory la categoria grea.

Citește și VIDEO-FOTO | Benny Adegbuyi a obținut victoria carierei! Românul l-a învins pe Badr Hari: “Sunt al dracu de dur”