RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesajul de adio al lui Şumudică pentru Gaziantep! ,,A fost o experienţă pe care nu o voi uita niciodată”

Marius Şumudică a reziliat contractul cu Gazintep, echipă cu care a avut rezultate excelente în Superliga Turciei. 

Despărţirea oficală s-a realizat astăzi, după ce ieri clubul a dat un comunicat în care se anunţa încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi.

Şumudică spune că s-au despărţit de comun acord şi îi urează succes în continuare echipei pe care a lăsat-o pe locul 4 în clasament. Antrenorul spune că experienţa din Antep nu o va uita niciodată şi le urează suporterilor să umple stadionul atunci când vor avea acces.

,,Ne-am despăţit de comun acord. Ne-am dat mâna şi le urez mult succes, iar jucătorii ştiu cât de mult ţin la ei şi îi respect. Aşa că este evident, le doresc tot binele din lume. Le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat la Gaziantep, a fost o experienţă pe care nu o voi uita niciodată.

Iar suporterilor echipei le transmit să umple stadionul pentru a susţine echipa în momentul în care vor avea acces pe stadion.

Băieţii merită asta! Nu este adevărat că am forţat plecarea ca să mă duc în alt campionat. Încă nici nu ştiu când plec din Turcia. Mulţumesc şi drum bun, Gaziantep.”, a declarat Marius Şumudică pentru Digisport.

31 de puncte a reuşit să strângă Şumudică cu Gaziantep în cele 17 jocuri disputate din turul de campionat.

Acum, la echipă au rămas românii Alin Toşca şi Alexandru Maxim, jucători pe care antrenorul s-a bazat în mandatul său.

Citeşte şi VIDEO| Risto Radunovic, pregătit să ia titlul cu FCSB! ,,Am venit cu gândul de a deveni campion”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare