RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mesaj ironic al dinamoviştilor după ce au picat cu FCSB în Cupa României! ,,Să vină bercenarii”

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din optimile Cupei României, iar capul de afiş al acestei runde deja s-a stabilit.

FCSB – Dinamo, rivale în Liga 1, se vor întâlni foarte devreme în acestă fază a competiţiei. Meciul dintre cele două echipe se va disputa pe data de 10 februarie, când de altfel se vor disputa toate partidele din Cupa României.

După ce au aflat adversarul din competiţie, fanii dinamovişti au început deja duelul declaraţiilor. Suporterii lui Dinamo au postat un mesaj în care susţin că partida este în avantajul FCSB-ului, pentru că dacă s-ar fi disputat în fazele superioare, le-ar fi fost mai greu, în contextul în care suporterilor le-ar fi fost permis accesul pe stadion.

SĂ VINĂ BERCENARII!
Vom juca de două ori într-un interval scurt cu rivalii de pe Centura Capitalei. Cei pe care am încercat să-i învățăm cum se face un mozaic. Am lucrat cu 20.000 de oameni de-ai lor. Credeam că vor pricepe ceva, dar ei stăteau să-și facă selfie-uri. Acum continuă să tragă de câte o pânză decolorată și să facă poze la peluza de vis-a-vis. Pentru ei era important să joace cât mai devreme cu Dinamo, ca nu cumva să ne întâlnim într-o fază mai avansată a competiției, când ar fi posibil să se joace cu spectatori.
Multă lume consideră că plecăm cu șansa a doua. Dar să nu uităm că mai mereu, în ultimii ani, au fost considerați favoriți și totuși i-am urcat pe gard.
Rămân câteva avantaje pe care le au față de noi, pentru că ei funcționează după alte regulamente și după alte legi:
– Ultima dată, în semifinala de Cupa României, au venit cu propriul lor regulament. Și pentru FRF și LPF n-a fost nicio problemă.
– În ce privește pandemia, pentru fcsb legile sunt diferite. La ei nu există covid, carantină, restricții. Au voie să pună în pericol sănătatea echipelor pe care le întâlnesc. În timp ce ai noștri erau forțați să stea în izolare pentru testul fals al magazionerului, ei se testau la vraciul de casă și testele ieșeau așa cum cerea stăpânul.

Citeşte şi EXCLUSIV | Hegemonia CFR-ului, greu de oprit: ”Va câștiga și acest campionat!”

Noi să ne facem partea noastră!
E FOARTE IMPORTANT MORALUL ECHIPEI pentru meciurile care urmează! Jucătorii sunt descurajați de minciunile și promisiunile care ajung la ei din două în două zile, când de la C-Zero, când de la Zerdean.”, mai apare în mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan.
În sezonul trecut de Cupa României, FCSB a trecut fără emoţii de Dinamo, scor 4-0 la general.

Citeşte şi VIDEO | Debut cu înfrângere pentru Bogdan Andone la FC Voluntari! Gaz Metan, victorie fără emoţii

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare