RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Debut cu înfrângere pentru Bogdan Andone la FC Voluntari! Gaz Metan, victorie fără emoţii

Primul meci al etapei a 16-a din Liga 1, care s-a disputat între Gaz Metan şi FC Voluntari, s-a încheiat cu voctoria gazdelor, scor 2-0.

Golurile partidei au fost marcate în repriza a doua de către Ze Manuel, în minutele 70 şi 73, după mai multe neînţelegeri în apărarea celor de la FC Voluntari.

Prima repriza a meciului nu a fost una bogată în ocazii. Prima fază semnificativă a partidei a fost schimbarea surprinzătoare a lui Ovidiu Horşia din minutul 24, tocmai cu Ze Manuel.

Prima ocazie de gol a partidei i-a aparţinut lui Chamed de la Mediaş în minutul 34, dar şutul său a fost deviat în corner de Armaş. Apoi, în minutul 35, ardelenii au cerut penalty în urma unui fault asupra lui Yuri. Ultima ocazie a primei reprize i-aaparşinut aceluiaşi Chamed de la Mediaş, dar şutul său a fost deviat de Droppa în corner.

Repriza a doua a început în atac cu FC Voluntari, dar şutul expediat de Briceag a fost respins de portarul Răzvan Pleşca.

Prima ocazie semnificativă a reprizei a doua pentru Gaz Metan, aduce şi primul gol al partidei. Ze Manuel înscrie cu un şut din marginea careului mic şi duce scorul la 1-0 pentru gazde, în minutul 70.

Acelaşi Ze Manuel profită de o neînţelegere în careul celor de la FC Voluntari şi în minutul 73 reuşeşte dubla pentru Mediaş.

Meciul îşi pierde din intensitate, iar scorul final este cel de 2-0, stabilit prin golurile lui Ze Manuel.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a urcat pe locul 8 în Liga 1, unde a acumulat 19 puncte în 16 jocuri. De cealaltă parte, FC Voluntari a coborât pe locul 14, cu 15 puncte adunate în 16 etape.

Citeşte şi Dennis Man, din ce în ce mai aproape de Serie A! Oferta fabuloasă primită de Gigi Becali

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare