EXCLUSIV VIDEO | Giovanni Becali, mesaj clar pentru Mirel Rădoi: “Își compromite cariera dacă mai rămâne selecționer!”

Sursa foto- Profimedia Images

Actualul selecționer al primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a fost ținta criticilor după primele jocuri ale naționalei din acest an!

Înfrângerea istorică contra Armeniei, scor 2-3, a agitat apele în fotbalul românesc. La finalul partidei, Mirel Rădoi a mărturisit că este o mare problemă în rândul echipei naționale la nivel de atitudine și comunicare și nu înțelege de ce nu reușește să transmită informațiile către jucători. Ulterior, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit chiar că se gândește să renunțe la postul pe care îl ocupă în prezent, dar în cele din urmă se pare că a revenit asupra deciziei și a hotărât să continue.

Cu toate acestea, Rădoi este sfătuit de Giovanni Becali să renunțe la postul de selecționer, deoarece riscă foarte mult să își compromită cariera. Fostul agent a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația din acest moment a selecționerului și consideră că Mirel Rădoi este singurul care are de pierdut în momentul de față de pe urma mandatului său.

rădoi

“Problema nu este a echipei naționale, problema este a lui Rădoi care își joacă reputația lui de antrenor în acest moment. Este tânăr, nu are nevoie să stea în mocirlă, el are nevoie să iasă de aici. El putea să rămână frumos la FCSB, era acolo și Gigi Becali, dădeam câteva telefoane pe colo și pe colo și se rezolva treaba. Dacă el acum vrea să mai rămână selecționerul României își va compromite cariera de antrenor.

Singurul care are de pierdut e el, și nu FRF, care pierde spre exemplu calificarea și aduce pe altcineva în locul lui și tot așa. Eu îl respect foarte mult pentru ceea ce a fost ca jucător, dar riscul e tot al lui Rădoi. Un antrenor trebuie să știe până unde merge și cât merge și să vadă valoarea echipei naționale din acest moment!”, a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Cum putea ajunge Gică Popescu la șefia FRF: “Mircea Sandu avea ocazia să își predea mandatul!”