EXCLUSIV VIDEO | Cum putea ajunge Gică Popescu la șefia FRF: “Mircea Sandu avea ocazia să își predea mandatul!”

Fostul căpitan al Generației de Aur a României, Gică Popescu, a fost arestat chiar în ziua alegerilor pentru șefia Federației Române de Fotbal din anul 2014!

Fiind principalul favorit la alegerile din 2014, Gică Popescu era văzut de toată lumea din fotbalul românesc drept înlocuitorul lui Mircea Sandu, în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Cu toate acestea, “Baciul” nu a mai ajuns să se bucure de obținerea mandatului, deoarece a fost arestat într-un dosar în care era acuzat.

Fostul mare impresar de jucători, Giovanni Becali, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre culisele din spatele alegerilor FRF. Becali a dezvăluit modalitatea prin care Mircea Sandu putea să își mai câștige un nou mandat în fruntea Federației și pe care mai apoi să îl predea lui Gică Popescu sau Anghel Iordănescu, care era și el interesat de funcția de președinte. Ulterior, fostul agent a declarat că actualei conduceri a FRF îi era imposibil să câștige în fața lui Mircea Sandu.

giovanni despre gica popescu

“Toată vina îi aparține lui Mircea Sandu. Când a vrut să nu mai candideze la FRF, după acele cinci, șase mandate pe care le-a avut, ne-a spus să îl aducem pe Gică Popescu, iar mai apoi a spus în ultimul moment că o să candideze din nou. A fost greșeala vieții acolo. Când a candidat și a câștigat iar, sau cel puțin la ultima când a pierdut șefia și a ajuns actuala conducere la putere, măcar dacă anunța că participă din nou, câștiga, și mai apoi depunea mandatul și îi dădea lui Gică Popescu acea șansă.

Nu a fost băiat deștept aici, a fost și sfătuit greșit. Cu tot respectul pentru actuala conducere FRF, dar nu aveau nicio șansă în fața lui Mircea Sandu, în fața lui Gică Popescu sau Anghel Iordănescu. Eu cred că Mircea Sandu putea să prevadă ceea ce se va întâmpla și trebuia să candideze din nou, să câștige și să predea apoi mandatul către Popescu sau Iordănescu.”, a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Gică Popescu, fără cuvinte după rușinea României: ”Gata, m-am săturat! Nu mai vorbesc!”