Meme Stoica, un nou răspuns pentru fanii FCSB: ,,Nu înţeleg de ce spun că ne-am bătut joc de ei”

După ce FCSB a fost eliminată de Dinamo din Cupa României, scor 0-1, fanii echipei i-au cerut demisia lui Mihai Stoica.

Managerul general de la FCSB nu înţelege de supărarea suporterilor este atât de mare şi le aduce aminte de meciul din vară cu Dinamo.

fcsb-si-suporterii-cupa-româniei

Stoica le reîmprospătează memoria fanilor că şi în meciul din Cupă, din sezonul trecut, FCSB a menajat mai mulţi titulari cu Dinamo şi a reuşit să treacă de echipa din Ştefan cel Mare cu scorul de 3-0.

Anul trecut am bătut Dinamo 3-0 în Ștefan cel Mare, în semifinalele Cupei României cu Pantea, Perianu, Niță și Dumitru.Ieri, la 0-0 la pauză, cu penalty refuzat și ocazie monumentală Oaidă în prima repriză, au intrat Tănase, Olaru și Coman. Mulți suporteri spun că ne-am bătut joc de ei. Efectiv nu înțeleg logica acestei alegații.”, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

mihai-stoica-fcsb

Cel mai vocal în conflictul cu managerul general de la FCSB a fost Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei ,,roş-albaştrilor”.

,,Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta și tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo. Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei, cerem demisia lui Meme! M-am săturat câte mii de mesaj primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu în numele suporterilor transmit ce vor suporterii: la revedere!”, a spus acesta, citat de ProSport.

mustata

După ce a fost eliminată din Cupa României de Dinamo, singurul trofeu pe care îl  ai poate cuceri FCSB în acest sezon este campionatul, acolo unde conduce Liga 1 cu 48 de puncte după 22 de etape disputate.

fcsb2 2

Citeşte şi Cine este omul care a creat ruptura dintre MM Stoica și Mustață: “A vrut să se întâlnească personal cu el!”