RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Meciul care a făcut încasări record în plină pandemie! Toți banii au fost donați către spitale

Peste 15.600 lei au fost strânși de suporterii echipelor Sepsi OSK şi Csikszereda Miercurea Ciuc, la meciul virtual „disputat” aseară între cele două formații. 

Înfruntarea inedită „a avut loc” pe noul stadion al clubului din Sfântu Gheorghe ce urmează să fie inaugurat în acest an. Toate încasările vor fi donate spitalelor din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, „din respect” și pentru „susținerea muncii neobosite a cadrelor medicale” precizează Realitatea de Covasna. 

Cu toate că meciul a avut loc deja, bilete virtuale se mai pot achiziționa până pe data de 24 aprilie astfel încât ajutorul pentru instituțiile respective să poată crește. Anunțul a fost făcut de galeria celor de la Sepsi OSK pe pagina suporterilor de pe o rețea de socializare.

„Cu mare bucurie vă înștințăm că la meciul imaginar dintre Sepsi OSK vs. FK Csíkszereda am reușit să vindem bilete în valoare de 15.661,77 lei. Această sumă reprezintă banii încasați în cont vineri la ora 12:00. 

Deoarece interesul pentru acțiunea noastră este mare, am prelungit durata acțiunii până dumincă, 24 aprilie, deci încă se mai găsesc bilete. În cursul săptămănii viitoare sumele strânse vor fi virate în contul spitalelor. Mulțumim pentru susținere!”, se arată în postare.

Numărul „biletelor” la partida încheiată la egalitate, 1-1, este nelimitat, acestea putând fi „achiziționate” pentru 15 lei.

CITEȘTE ȘI –>> Declarație de dragoste pentru ”lupii galbeni”: ”Să joc la Petrolul, un vis devenit realitate”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare