Declarație de dragoste pentru ”lupii galbeni”: ”Să joc la Petrolul, un vis devenit realitate”

Petrolul este la al patrulea sezon de când echipa a fost readusă la viață după implicarea suporterilor lupilor galbeni. 

Din vara lui 2016 la echipă s-au perindat foarte mulți fotbaliști, dar unul singur a rămas pe loc din momentul demarării proiectului. Alberto Olaru este și acum unul dintre oamenii importanți care vor să pună umărul la performanțele echipei.

“Sunt mândru că joc pentru această echipă, mai ales că, pentru mine, ca unul care am început fotbalul în curtea Petrolului, a fost, practic, un vis devenit realitate. Totul s-a petrecut foarte repede. 

Au fost promovări succesive, a fost foartă multă muncă, am ajuns rapid în liga secundă și ne-am bătut pentru promovarea în primul eșalon! Însă, am făcut totul cu multă plăcere! Iar acesta este, din punctul meu de vedere, cel mai frumos lucru posibil, să poți să faci ceea ce-ți place!” mărturisește jucătorul pentru siteul oficial al clubului ploieștean.

alberto olaru

Alberto Olaru așteaptă să îi facă fericiți din nou pe suporteri așa cum s-a întâmplat în 2017 și 2018. Cu o nouă promovare.

“Firesc cea mai mare dezamăgire este cea a ratării promovării în primul eșalon, sezonul trecut. Știu că nu am putut să ajut mai mult echipa ca să ne putem îndeplini obiectivul, dar sper, și sunt încrezător, că o să ne bucurăm la finalul acestui campionat.

Va fi, în continuare o luptă foarte strânsă. Sunt, însă, convins că toată echipa este montată și concentrată să dea tot ce e mai bun, astfel încât să reușim promovarea” a completat fotbalistul de 22 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Scandalul reducerilor salariale de la Astra a generat un răspuns de la cel mai înalt nivel: “Acest abuz nu va fi tolerat”