Oficialitățile australiane se pregătesc pentru un turneu de Grand Slam desfășurat în condițiie speciale din cauza pandemiei de coronavirus. 

Și le-au comunicat jucătorilor care urmează să participe la competiția care se va desfășura în perioada 8-21 februarie setul de reguli pe care aceștia sunt obligați să le respecte. Sportivii vor fi obligați să stea în carantină timp de 14 zile din momentul în care vor păși pe tărân australian și li se va permite să iasă din hotel doar pentru ședințele de pregătire. În cazul în care vor încalca această regulă, riscă sancțiuni grave!

Aceastea pleacă de la o amendă de 20.000 de dolari australieni și pot ajunge până la întocmirea unui dosar penal. De asemenea, cei care au comis infracțiunea pot fi scoși din turneu și vor rămâne și fără premiile în bani câștigați în urma participării în competiție, notează spotmedia.ro.

CITEȘTE ȘI –>> NEWS ALERT | Dinamo, victima unei escrocherii financiare de proporții: ”ELICOPTERUL”!

În cazuri extreme, regulamentul prevede chiar posibilitatea arestării unor tenismeni care nu vor respecta măsurile anti-covid. Toate acestea îi vizează și pe cei 15 reprezentanți ai României la antipozi. 7 vor evolua în calificări și 8 pe tablourile principale.

Spynews.ro