Mărturisirile halucinante ale unui fost jucător al Stelei: “Din păcate am avut negocieri cu pistolul pe masă!”

Unul dintre liderii echipei Steaua București a rememorat un moment incredibil la care a luat parte de-a lungul carierei de fotbalist!

Actualul consilier al primarului din Ploiești pe probleme legate de sport, Valeriu Răchită (50 de ani), a vorbit despre maniera în care se făceau transferurile în anii ’90 în România. Fostul căpitan al Stelei București și-a amintit un episod incredibil pe care l-a trăit alături de Liviu Luca, fostul conducător al formației Petrolul Ploiești.

rachita

“În anii ’90, era destul de greu de negociat cu cei care conduceau cluburile, din cauza reminiscențelor comuniste. Nu era dialog, era doar un monolog pe care erai obligat să-l asculți.

Din păcate, am avut negocieri cu pistolul pe masă. Dar cum Liviu Luca era un om inteligent, am reușit să ajungem la un numitor comun.

Și a mai fost o ședință care s-a ținut pe gazonul stadionului Ilie Oana. Noi, jucătorii, fiind pe suprafață verde, conducătorii, pe pistă de atletism, și unul dintre conducători ne-a prezentat o armă de vânătoare cu lunetă. Din fericire, totul a rămas la nivel figurativ!”, a spus Valeriu Răchită, potrivit playsport.ro.

Fostul fundaș a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist pentru Steaua București, Petrolul Ploiești, FC Onești, MKE Ankaragücü, Farul Constanța, Litex Lovech și FC U Craiova.

Citește și Gică Hagi și Gică Popescu, lăudați de fostul antrenor al Viitorului: “E foarte important să ai în jur astfel de oameni!”