RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Hagi și Gică Popescu, lăudați de fostul antrenor al Viitorului: „E foarte important să ai în jur astfel de oameni!”

Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul spaniol Ruben de la Barrera, după rezultatele modeste din prima parte a campionatului!

Fosta campioană a României pare că nu se regăsește nici în acest sezon de Liga 1, iar venirea lui Ruben de la Barrera în locul lui Gică Hagi se pare nu a fost de bun augur pentru constănțeni.

Tehnicianul în vârstă de 35 de ani a reprezentat o adevărată surpriză pentru toată lumea, din cauza vârstei, dar și a CV-ului impresionant pe care acesta l-a avut în momentul venirii în România. La mai bine de o lună de când s-a despărțit de formația de la malul mării, ibericul a vorbit pentru prima dată despre aventura în Liga 1, dar și despre Gică Hagi și Gică Popescu, oficialii clubului.

„A fost ceva pozitiv, am lucrat împreună cu Hagi și Popescu. E foarte important să ai în jur astfel de oameni. M-am bucurat din plin de această experiență. Viitorul este o echipă cu mulți jucători tineri, un club care trebuie să formeze jucători, să-i promoveze din academie. Liga 1 are patru echipe puternice, iar apoi toate echipele au 2-3-4 jucători importanți. E o ligă echilibrată, în care oamenii iubesc fotbalul. Fotbalul este atractiv și interesant.

A fost foarte bine să lucrez cu Hagi și Popescu, m-au ajutat mult. Sunt oameni de fotbal, mi-au fost alături zi de zi. Am încercat să jucăm într-un mod cât mai atractiv, au fost aspecte pozitive”, a declarat Ruben de la Barrera, la emisiunea Hacemos Cantera, citat de Spotmedia.

Viitorul Constanța este pregătită în acest moment de Mircea Rednic și ocupă locul 8 în ierarhie, cu 17 puncte acumulate în 14 meciuri disputate în actualul sezon. Constănțenii vor deschide anul 2021 cu restanța contra celor de la Gaz Metan Mediaș, partidă care se va disputa pe 10 ianuarie.

Citește și LPF a făcut anunțul mult așteptat: “În 2021 una dintre preocupări este implementarea VAR în Liga 1!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare