Mărturii șocante despre monstrul din gimnastică: ”A torturat și abuzat fetițe timp de peste 30 de ani”

Noi detalii ies la iveală despre aggresiunile sexuale ale lui John Geddert. Antrenorul de gimnastică fusese pus sub acuzare pentru 24 de infracțiuni.

20 dintre infracțiuni privesc traficul de persoane și munca obligatorie, două au fost cu privire la abuzul sexual și câte una pentru escrocherie și mărturie falsă, potrivit gsp.ro.

John Geddert 8 Sipa USAprofimedia 0593536995 scaled
Foto: John-Geddert/Sipa/USA(Profimedia)

Ancheta îndreptată lui John Geddert a început după ce doctorul Larry Nassar, care a lucrat cu antrneorul, a fost condamnat pentru abuzuri sexuale repetate, printre altele.

Una dintre primele victime ale doctorului lui, Sarah Klein, a spus că sinuciderea lui John Geddert este „recunoaștere a vinei”. „Evadarea lui John Geddert e traumatizantă. A torturat și abuzat fetițe, inclusiv pe mine, timp de peste 30 de ani, și totuși a scăpat de justiție”, a declarat Klein printr-o declarație de presă.

Geddert declarase că nu a știut despre ce se petrecea în vestiar, deși Nassar le abuza sexual pe gimnaste. În schimb, o parte dintre gimnaste spuneau că, de fapt, antrenorul a intrat în vestiar, atunci când Nassar era înauntru.

Una dintre sportive a povestit că, la vârsta de 14 ani, Geddert a intrat peste ea în vestiar, a dezbrăcat-o, i-a băgat mâna pe sub bustieră și și-a introdus degetele în vaginul ei.

PHOTO BEN STANSALL profimedia 0139019433 scaled
Foto: BEN STANSALL (Profimedia)

Una dintre fete a mp[rturisit că a fost obligată să se întoarcă în sală la o săptămână după ce suferise o operație în zona cervicală. Pentru că nu-și revenise a dus la o căzătură de la paralele și o lovire din nou în zona operată.

De asemenea, pe una dintre fete a smuls-o de pe paralele și a aruncat-o spre bara mică. Urmările au fost grave. Fata s-a lovit extrem de tare de podea. A suferit rupturi ale nodulilor limfatici de la gât și ale mușchilor abdominali.

u profimedia 0593528382 scaled
Foto: Profimedia

Citește și—–>>  Şoc în lumea sportului! Un antrenor s-a sinucis, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală şi trafic de persoane