Şoc în lumea sportului! Un antrenor s-a sinucis, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală şi trafic de persoane

Lumea sportului a fost din nou lovită de un eveniment neplăcut, după ce un antrenor s-a sinucis, după ce a primit mai multe acuzaţii.

Tehnicianul şi-a luat viaţa, după ce în ziua de joi a fost pus sub acuzare, pentru agresiuni sexuale şi trafic de persoane.

Antrenorul a expus foarte multe tinere unui mediu de abuzuri în formă continuată şi a ignorat mai multe sfaturi ale medicilor, cu excepţia unui singur doctor, potrivit adevarul.ro.

John Geddert mort

John Geddert, fost antrenor al echipei de gimnastică a SUA, care a fost în legătură şi cu medicul Larry Nassar, este cel care le-a promis părinţilor elevelor sale că le poate transforma în sportive de nivel mondial.

Acuzaţiile de agresiune sexuală au venit în urma unor fapte din 2012, iar Geddert a fost suspendat de USA Gymnastics în ianuarie 2018. Larry Nassar, fostu medic al echipei americane de gimnastică, a fost şi el condamnat în 2018 la închisoare pe viaţă, pentru că a agresat sexual cel puţin 265 de victime, majoritatea fiind gimnaste.

John Geddert a fost antrenorul echipei feminine de gimnastică a SUA, care a câştigat aurul olimpic în 2012, dar şi şi fostul proprietar al Twistars Gymnastics Club pentru sportivi de elită, unde medicul Nassar le trata pe gimnaste.

John Geddert sinucis

Citeşte şi Doliu la FC ARGEȘ! Un fost jucător al alb-violeților a făcut infarct! Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp