Martin Tudor, singur pe ultimul drum?! „Nu putem să mergem la înmormântarea lui”

Martin-Tudor

Martin Tudor, fost portar al Stelei, s-a stins din viață la doar 43 de ani, într-un moment extrem de nefericit.

România traversează o perioadă complicată, fiind afectată de epidemia de coronavirus, iar familia și prietenii se tem că nu vor putea fi alături de regretatul fotbalist din cauza stării de urgență care a fost instaurată pe teritoriul României.

„M-au sunat niște prieteni de la Reșita acum 2-3 ore și m-au anunțat. Îmi pare foarte rău și e tare trist. Un băiat liniștit, calm, care nu a avut niciodată probleme cu nimeni. A fost și un portar bun, a avut o perioadă în care a apărat foarte bine la Steaua, am fost colegi. Era foarte tânăr, cum să ai probleme la inimă? Un băiat extraordinar, de unde tocmai lui să i se întâmple așa ceva? Trebuie să avem cu toții grijă de noi mai mult, să mai mergem la doctor, că mie nu-mi vine să cred că vorbim despre dispariția lui, atât de tânăr”, a spus Miograd Belodedici, pentru ProSport.

Pompiliu Stoica regretă că nu va putea să-l însoțească pe „Tudorică” pe ultimul drum.

„Chiar am vorbit cu foștii mei colegi dacă aveau habar să aibă Tudorică probleme cu inima și nici unul nu știa nimic. Sau poate a ținut el pentru el. Dar el a fost activ mereu și la Craiova e doctortul Stamatescu, un doctor foarte bun, unde a fost și el și dacă avea ceva sigur știa, afla. A fost un coleg nu bun, foarte bun, n-a deranjat niciodată pe nimeni. Și suntem într-o așa situație acum în România că nu putem să mergem nici la înmormântarea lui. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Pompiliu Stoica, pentru ProSport.

Citește și ♦ Motivul IREAL care i-a provocat un preinfarct lui Martin Tudor în 2019