Marius Şumudică, gata să devină selecţioner: “Trebuie să fii nebun să spui nu echipei naționale!”

Ales antrenorul anului trecut în Turcia, Marius Șumudică, este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Mirel Rădoi, în cazul în care acesta nu va mai continua!

Scaunul actualului selecționer al României se clatină serios după cea mai rușinoasă înfrângere din istoria recentă a “tricolorilor”. Prima reprezentativă a obținut doar trei puncte din nouă puse în joc în primele meciuri din acest an, iar eșecul din Armenia se pare că a cântărit enorm în destinul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale.

Aflat în cărți pentru postul de selecționer, Marius Șumudică, liber de angajament în acest moment după despărțirea de Rizespor, a mărturisit că echipa națională nu se refuză și ar fi de acord să dea curs unei oferte. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani consideră că are experiența necesară pentru a deveni antrenorul primei reprezentative, dar în același timp este de părere că mai sunt și alții care pot foarte bine să ocupe această funcție.

sumudica marius

E tragic ceea ce s-a întâmplat. Când ajungi să te bată Armenia şi să aibă atâtea situaţii de a marca. Când primeşti trei goluri de la Armenia, e grav! Pentru mine este o situaţie dezastruoasă. Cele trei jocuri nu ne-au arătat absolut nimic. Au fost cel puţin 10 parade extraordinare ale lui Niţă!

Oricine şi-ar dori să antreneze echipa naţională. Trebuie să fii nebun să spui nu unei oferte din partea naţionalei, dar trebuie să iei în calcul experienţa care, cât de cât, nu-mi lipseşte în momentul de faţă. Am acumulat atâta experienţă, dar cred că sunt alţi antrenori îndreptăţiţi, care ar putea să fie înaintea mea ca selecţioneri, a spus Şumudică, potrivit Antena Sport.

Citește și NEWS ALERT | Mirel Rădoi, ca și plecat de la naționala României! Ce se întâmplă cu actualul selecționer