Marius Șumudică, criticat după ce s-a despărțit de Rizespor: “S-a dus la o echipă fără valoare d-aia nu a reușit”

Sursa foto: Çaykur Rizespor/Facebook

Marius Șumudică își serbează aniversarea cum nu se putea mai rău, chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani, turcii de la Rizespor au anunțat despărțirea oficială de acesta!

Desemnat cel mai bun antrenor al Turciei la finalul anului trecut, Marius Șumudică se desparte de noua sa echipă, după doar câteva partide pe banca lui Rizespor.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Marius Șumudică este un antrenor valoros dar îl critică pentru că a ales să meargă la o echipă mică cum este Rizespor.

“Părerea mea e că fără rezultate nu poţi sta nicăieri, tăticu. Nu-i văita, au destui bani. S-au dus la echipe proaste, fără valoare, d-aia n-au reuşit. Dacă au minte, aşteaptă să antreneze o echipă bună.

Sumudica

Şi Şumudică e antrenor valoros, mă mir că a dat chix aici. S-au grăbit, s-au bucurat la bani puţini pe termen scurt, nu bani mulţi pe termen lung” a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a rămas fără victorie şi după al optulea meci pe banca turcilor. După partida pierdută aseară, scor 1-2 contra fostei formații a lui Dan Petrescu, Kayseri.

Citește și OFICIAL | Turcii au anunțat despărțirea de Marius Șumudică! Mesajul postat de oficialii lui Rizespor