Marius Şumudică, atacat din toate părţile la Gaziantep! ,,Asta e Turcia şi vei învăţa unde şi când să vorbeşti”

Marius Şumudică trece printr-o perioadă excelentă la Gaziantep, însă oamenii din Turcia nu sunt pe deplin mulţumiţi de el.

Mai mulţi jurnalişti şi analişti sportivi din Turcia au lansat atacuri la adresa antrenorului român, după ce Şumudică a dezvăluit detalii de la negocierile cu şefii clubului.

După ce Erman Toroglu a avut o remarcă rasistă la adresa românului, un alt analist de la turci îl critică pe Marius Şumudică pentru modul cum gestionează situaţia din acest moment la club.

Asta e Turcia şi vei învăţa unde şi când să vorbeşti. În astfel de situaţii nu poţi să împărtăşeşti presei ce se întâmplă. Dacă vrei să pleci în Arabia sau oriunde în altă parte, du-te! 

Ridvan Dilmen

E important la Gaziantep şi merită să-i fie prelungit acordul, dar să aibă răbdare. Şumudică ştie că lucrurile nu vor merge întotdeauna bine şi nu trebuia să întindă coarda. Toate la timpul lor. E un act total lipsit de respect.”, a declarat Ridvan Dilmen, potrivit NTV.

Erman Toroglu, fost fotbalist în Turcia, l-a numit ţigan pe Marius Şumudică, după ultimele evenimente din Turcia.

Erman Toroglu

,,Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan.”, a spus acesta în Turcia.

Deşi echipa are un sezon excepţional în Superliga Turciei, lui Marius Şumudică i s-a propus un contract cu 10% mai mic decât cel din prezent.

Sumudica

,,Din vară, să semnez pe doi ani şi să scad cu 10%, m-am ridicat să plec. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar nu pot să accept aşa ceva atâta timp cât anul trecut am terminat pe 8, anul acesta suntem în primele 3.’‘, a declarat Şumudică pentru Telekomsport.

După 17 etape, Gaziantep se află pe locul 4 în campionatul tucesc, cu 31 de puncte strânse.

Alex Maxim este golgheterul echipei, cu 9 reuşite în acest sezon.

sumudica gaziantep

Citeşte şi VIDEO | Universitatea Craiova pregăteşte întăriri pentru returul de campionat! ,,Suntem în discuţii cu câţiva jucători”