RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Șumudică are planuri mari la Rizespor: ,,Am nevoie de transferuri! Sper să reușesc și aici”

După ce săptămâna trecută s-a despărţit de Gaziantep, Marius Şumudică a ajuns la un acord acum cu Rizespor!

Șumudică a declarat că a semnat pe un an și jumătate cu Rizespor și speră că anul acesta să reușească să rămână în Super Liga turcă.

„Am semnat pe un an și jumătate. Sper ca anul acesta să rămânem în prima ligă, iar anul viitor să ne batem la primele 10 locuri. Mie îmi plac provocările, sper să reușesc și aici. 

Vom juca două meciuri grele. Eu ajung vineri, iar sâmbătă jucăm cu Istanbul Bașakșehir, iar după aceea vom juca cu Fenerbahce. Vom încerca să luăm ceva. După aceea începe campionatul pentru mine și trebuie să facem toate eforturile ca această echipă să nu mai aibă probleme și să nu mai fie pe un loc fierbinte în clasament.” a declarat Marius Șumudică pentru GSP.ro

Citește și VIDEO-FOTO | Echipa lui Dan Petrescu a învins campioana Turciei! “Dublă” de vis pentru Denis Alibec

Tehnicianul român a spune ca ar mai avea nevoie de transferuri și crede că poate realiza la noua sa formație ceea ce a realizat la Gaziantep.

„Este foarte important că această ofertă a venit imediat și am luat-o în calcul. Vom avea nevoie de niște transferuri și sper ca împreună cu jucătorii și toată lumea implicată să facem rezultate notabile și să ne bucurăm la finalul anului că avem posibilitatea să formăm o nouă echipă care să se bată la primele 10 locuri. Ceea ce am realizat la Gaziantep îmi doresc să realizez și la Rizespor”, a declarat Marius Șumudică pentru sursa citată.

Noua echipă a lui Marius Şumudică ocupă în acest moment locul 16 în Superliga Turciei.

Citește și Analistul tv care l-a numit “țigan” pe Marius Șumudică l-a luat în colimator și pe Gheorghe Hagi

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare