RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Croitoru răspunde acuzelor aduse de Gigi Becali în cazul transferului Denis Haruţ! ,,E cea mai mare prostie ce a zis”

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani, a răspuns acuzaţiilor lansate de Gigi Becali, cum că el l-a convins pe Denis Haruţ să nu semneze cu FCSB.

Transferul fundaşului la echipa ,,roş-albastră” a picat, după ce jucătorul s-a răzgândit în ultimul moment, în urma unui contract pe 7 ani propus de FCSB.

Gigi Becali a vorbit după ratarea transferului şi spune că jucătorul s-ar fi răzgândit după ce s-a consultat cu Marius Croitoru.

,,Eu cred că totul s-a rupt când el a vorbit cu Croitoru. A stat în parcare, nu știu de ce nu a venit și el la discuții. Ce, noi nu eram oameni? Nu am fi avut nicio problemă, era antrenorul lui, l-am fi primit fără probleme.

În fine… L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract, ce i-a mai spus, ce nu i-a mai spus și apoi ne-a refuzat.”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Marius Croitoru nu a stat prea mult pe gânduri şi a replicat în urma acestor acuze. Acesta spune că singurul sfat pe care i l-a dat lui Haruţ a fost acela de a merge la FCSB, iar Gigi Becali nu a fost informat corect.

N-am fost nicăieri, am fost la hotel. Gigi Becali a fost prost informat, el nici măcar nu a fost acolo doar i s-a spus ceva eronat. E cea mai mare prostie ce a spus Gigi Becali. El vroia să-și protejeze investiția. Nu eu l-am sfătuit pe Haruț să refuze FCSB.

Nu e salariul spus de Gigi Becali, ajungea acel salariu abia în anul 3. La suma aceea se ajungea mai târziu. Denis Haruț n-a vrut să semneze, el a fost singur acolo alături de Valeriu Argăseală. Putea să ia orice decizie. Dacă se spune că eu l-am influențat pe Haruț, da! I-am zis să meargă la FCSB când a plecat de la FC Botoșani.”, a mărturisit tehnicianul de la Botoşani.

După ce negocierile au picat, Denis Haruţ s-a întors deja la Botoşani, unde, cel mai probabil, va fi în lotul echipei pentru meciul din această etapă.

Citeşte şi VIDEO | Asta înseamnă motivaţia pentru Jocurile Olimpice! Ridică 50 de tone de greutăţi pe lună

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare