Marius Constantin anunță eventul, în Bănie: “Putem să câştigăm Cupa şi să facem mai mult în campionat”

Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce și-a luat revanșa în fața Chindiei. Sâmbătă, formația dâmbovițeană o învingea pe Craiova cu 1-0, în campionat.

La finalul meciului, Marius Constantin a declarat că echipa olteană poate cuceri atât Cupa României, cât și titlul de campioană.

Era un meci foarte important pentru noi, pentru că se dispută într-o singură manşă. Era important să ne calificăm, cu echipele care au rămas în competiţie, cred că putem să câştigăm Cupa şi, în paralel, să facem mai mult în campionat.

Nu ştiu dacă suntem favoriţi să câştigăm Cupa, dar ne dorim foarte mult. Am demonstrat şi azi, am controlat partida, ne-am creat destule ocazii de gol.

Punem accent pe orice meci. În campionat am avut probleme. Dacă reuşim să marcăm, adversarul se deschide şi ne creăm mai multe ocazii de gol. La scorul de 0-0, nu suntem mulţumiţi şi inevitabil ne desfacem, apoi există riscul să fim prinşi pe contraatac“, a spus Marius Constantin.

marius constantin

Unicul gol al meciului disputat marți seară, în sferturile de finală ale Cupei României a fost marcat de Alexandru Cîmpanu, în minutul 25.

Citește și VIDEO | Chindia – Craiova. Se știe prima echipă calificată în semifinalele Cupei României