Ciprian Marica, despre gestul lui Octavian Șovre “«Cerșind un autograf», ne-a dat o lecție importantă!”

Tușierul Octavian Șovre a creat o adevărată tevatură în fotbalul european, după ce a fost surprins în momentul în care îi cerea un autograf starului de la Dortmund, Erling Haaland.

Șovre a dezvăluit că a decis să îi ceară un autograf lui Halland pentru un scop caritabil. Arbitrul român a mărturisit că împreună cu alți colegi de-ai săi sprijină o asociație din care fac parte mai multe persoane cu probleme de sănătate, iar semnăturile de la diverși fotbaliști importanți ai lumii sunt scoase la licitație, iar banii ajung în conturile societății respective.

profimedia 0600253408 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

Fostul internațional, Ciprian Marica, a rămas impresioant și profund mișcat de gestul lui Șovre pe care îl susține în campania sa umanitară. Fostul atacant a declarat că el și Daniel Niculae, președintele Rapidului, vor dona câte un tricou plin cu autografe, astfel Marica dornd să se implice în cauzele umanitare întreprinse de tușier

”Nu am telefonul lui Octavian Șovre, nu ne-am întâlnit vreodată în particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va contacta cineva implicat. Nu vreau să-l felicit, nici să-l cert. Vreau doar să-i mulțumesc că ne-a dat o lecție importantă! Chiar așa “cerșind un autograf. 

marica 1

Cât am jucat, nu prea am pus preț pe tricouri. Am făcut schimb cu adversarii și le-am oferit celor care mi le-au cerut. Dar la diversele acțiuni la care am participat în ultima vreme, am mai păstrat unele, pentru altele am licitat. Voi oferi două dintre cele mai dragi lui Octavian Sovre și fundației SOS Autism pentru care el și colegii lui donează suveniruri.

Unul este al meu de la “Centenarul fotbalului românesc”, iar celălalt este al lui Daniel Niculae, cu autografele tuturor participanților, tricou câștigat de mine la licitația caritabilă de după eveniment. Sper din suflet să vă fie de folos! Și îi rog pe toți colegii mei din sport sa doneze măcar o amintire cu care sa însenineze ziua, poate chiar viața unui semen care are nevoie”, a spus Ciprian Marica, conform gsp.ro.

sovre

Gestul inedit al lui Octavian Șovre a stârnit diverse reacții în fotbalul european și riscă să fie chiar suspendat de UEFA.

CITEȘTE ȘI –>> Octavian Șovre riscă să fie suspendat de UEFA: “Arbitri nu ar trebui să ceară jucătorilor autografe!”